Senaryo Ödüllü Oyun "Rulet"e Gidiyoruz

SENARYO ÖDÜLLÜ TİYATRO OYUNU “RULET”e GİDİYORUZ...
Tüm sanat dalları bir biriyle iç içe... Üstelik hep fotoğraf çekecek değiliz ya... PhotoPlay olarak daha önce de bir çok kez yaptığımız gibi, bu sefer de rotamızı yeni bir Tiyatro Oyununa çeviriyoruz: "RULET"
10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 17.30'da, İstiklal Caddesi No:56'da bulunan "İstanbul Grand Pera Tiyatro" önünde buluşuyoruz. Oyuna gelmek isteyenler biletlerini web sitemiz üzerinden %50 indirimli olarak satın alabilirler. Satın aldığınız biletleri, gişeden alabileceksiniz. Ayrıca oyundan 1 gün önce size hatırlatma SMS'i ve iletişim için telefon numarası gönderilecektir. Sorularınız için 0850 346 56 81'i arayabilirsiniz.
WhatsApp Destek Hattı: 0555 001 36 86
PST Oyuncuları Ankara Grubundan…
Senaryo Ödüllü “Rulet ”Oyunu, PhotoPlay üyelerine özel indirimle;
● 10 Şubat Cumartesi, Saat:18.00 – İstanbul Grand Pera Tiyatro Bileti 40 TL yerine SADECE 20 TL!
SALON: İSTANBUL GRAND PERA TİYATRO
ADRES: Cercle d’Orient Binası, İstiklal Cad. No: 56/58 Beyoğlu / İstanbul

Oyun, 1943 yılının mart ayında Stalingrad’ın doğu bölgesinde Rus kontrolünde bulunan ve Alman savaş esirlerinin bulunduğu küçük bir tutuk evinde geçer.
Alman hücum kıtaları bu sıralarda Stalingrad dolaylarından çarpışarak Berlin’e doğru çekilmeyi sürdürmektedirler.
Olayın geçtiği tarih Almanların, Stalingrad’ı bir milyona yakın askerle ısrarla kuşatmak istediği, fakat taktik hatalar ve ısrar sonucu kaybetmeye başladığı dönemde geçer.
Hızla büyük Nazi rüyası sona doğru sürüklenmektedir. Bu sırada Alman 22. tabur komutanı olan Binbaşı ve aynı birlikteki bir Başçavuş müthiş bir çarpışmadan sonra taburdan sağ kalanlarla kontrollü bir şekilde geri çekilmeye çalışırken; bir Rus birliğince pusuya düşürülür ve etrafı çevrilir. Çatışmaya devam eden ve teslim olmayı kabul etmeyen Almanlar, neredeyse birliğin tüm mevcudunu kaybederler.
Çatışma sonunda birkaç subay, Binbaşı ve Başçavuş yaralı olarak yakalanır, bir Onbaşı ve iki Er de ağır yaralı olarak kurtarılır. Ağır yaralılar birkaç gün içerisinde hayatlarını kaybederler. Binbaşı ile Başçavuş ise iyileşme belirtileri göstermektedirler: Bunun üzerine Rus birlikleri bu iki askeri kendi kontrollerindeki kafatası tümenine getirip hapsederler.
Acaba burası gerçekten Rus askeri cezaevi midir?
Tür: Dram
Yaş Sınırı: +13
Süre: 1 Perde, 70 Dakika
Yazan: Kosta Kortidis
Yöneten: Talha Kalovov
Oyuncular: İbrahim Sevinç – Caner Karadağ – Mustafa Selçik
Ses - Işık Tasarımı: Nartan Büyükyıldız
Teknik Kumanda: İlhan Efe
Afiş Tasarım: Barış Kaya
Sahne Amiri: Erdeniz Altın

